Despre noi

MARKETON este furnizorul dumneavoastră de încredere în Digital Marketing, cu o experiență vastă pe piață.

Întotdeauna începem cu o discuție inițială în care stabilim obiectivele tale și, pe baza acestora, dezvoltăm o strategie pentru afacerea ta. Stabilim obiective măsurabile care pot fi atinse. Chiar dacă proiectul dvs. este un startup care are nevoie de branding sau doriți un redesign, designerii noștri îți pot oferi tot ce ai nevoie.

Site-urile web sunt obiectivul nostru principal. Site-uri web responsive, aplicații web, comerț electronic, integrare personalizată. Putem realiza orice dorință a ta.

Managementul nostru de proiect acoperă toate domeniile, de la proiectare la livrare. Rezultatul va fi întotdeauna perfect.

Bineînțeles, activitatea noastră nu se va opri aici. Dacă aveți nevoie de noi pentru marketing, vă putem oferi soluții creative prin intermediul colaboratorilor noștri care acoperă SEO, Google Ads, LinkedIn Ads, Instagram Ads, Email Marketing și Social Media Marketing.

Te invităm cu drag să arunci o privire în portofoliul nostru și, dacă îți place ceea ce vezi, te rugăm să ne contactezi pentru a stabili împreună care dintre serviciile noastre se potrivește cel mai bine proiectului tău.

De ce să lucrezi cu noi

Crearea și menținerea prezenței take online necesită planificare și cunoștințe. Datorită experienței noastre, îți putem oferi soluția de care ai nevoie folosind instrumentele potrivite. Avem o rețea de oameni cu abilități puse în practică în mai multe proiecte.

Chiar dacă pornești de la zero, sau ai ani de experiență, dar dorești o schimbare, îți putem oferi toate serviciile necesare pentru prezența online și offline.

DESIGN
DEZVOLTARE WEB
SUPORT

Proiecte recente

„MARKETON m-a ajutat să-mi creez primul site și primul logo. Vă mulțumesc foarte mult. Ați făcut totul atât de simplu. Noul meu site este rapid și ușor de utilizat. Partenerului meu și mie ne place foarte mult și logo-ul și apreciem foarte mult timpul și efortul pe care l-ați depus. Aș fi bucuros să vă recomand prietenilor mei și oricui altcuiva.”
Romain, Co-fondator al Polaar Energy

„Tibor este foarte pasionat de munca sa și am putut vedea cu ușurință că este genul de om de afaceri care face tot posibilul pentru a depăși așteptările clienților săi. Se ocupă de solicitări cu profesionalism, rapid și în ton cu clientul. Site-urile noastre web sunt acum ușor de gestionat și pot menține cu ușurință informațiile la zi. Noile noastre site-uri web sunt atractive pentru clienții noștri și generează vânzări suplimentare, ceea ce reprezintă obiectivul principal. Un sprijin excelent și întotdeauna disponibil și gata să ne asculte. A făcut o treabă extraordinară. 100% mulțumit.”

Andra, Fondator al Avision.lu

„După ce am lucrat cu MARKETON în mai multe ocazii, au fost întotdeauna foarte buni la înțelegerea cerințelor noastre, venind cu recomandări într-un mod proactiv și fiind flexibili în caz de schimbări. Am experimentat, de asemenea, un tip de colaborare pragmatică, dar eficientă, asigurând în același timp respectarea nivelurilor de calitate, a bugetelor și a termenelor limită.”

Stefan, Fondator al Survey Anyplace

Lucrez cu MARKETON de mai mulți ani. În acest timp, ei au demonstrat că sunt bine organizați, fiabili și bine versați în a mă ajuta, în calitate de director general, să înțeleg întreaga sferă de cererile noastre tehnologice. Dacă îi aveți pe cei de la MARKETON lucrând la un proiect de proiect, vă puteți aștepta la estimări fiabile și la o execuție superioară.”

Bobby, Chei de călătorie
ÎNCREDERE DE

Hai să lucrăm împreună

SPUNE-NE MAI MULTE DESPRE PROIECTUL TĂU

Suntem întotdeauna deschiși la idei noi. Doar trimiteți-ne datele dumneavoastră de contact folosind formularul de mai jos sau, dacă aveți deja un rezumat al proiectului dumneavoastră, trimiteți-l direct la tibor@market-on.ro.