Ceramica UNIMAT

UNIMAT este unul dintre cele mai mari branduri din domeniul construcțiilor din România, în 22 de ani a devenit alegerea numărul unu pentru toți producătorii europeni. UNIMAT este un expert în materiale de construcții care vă ajută și vă oferă consultanță și suport pe toată durata lucrărilor.

Pentru acest proiect am folosit Woocommerce. Partea dificilă a fost că clientul dorea un aspect personalizat pentru paginile de produse. Există, de asemenea, o opțiune care permite utilizatorului să filtreze produsele pe baza aspectului, culorii și a altor elemente, ceea ce înlocuiește sistemul de filtrare de bază.

TEHNOLOGII

Woocommerce, Plugin-uri personalizate

CATEGORII

Dezvoltare site web, Design

LOCAȚIA CLIENTULUI

România

„Tibor este foarte pasionat de munca sa și am putut vedea cu ușurință că este genul de om de afaceri care face tot posibilul pentru a depăși așteptările clienților săi. Tratează solicitările cu profesionalism, rapid și în ton cu clientul. Site-urile noastre web sunt acum ușor de gestionat și pot menține cu ușurință informațiile la zi. Noile noastre site-uri web sunt atractive pentru clienții noștri și generează vânzări suplimentare, ceea ce reprezintă obiectivul principal. Un sprijin excelent și întotdeauna disponibil și gata să ne asculte. A făcut o treabă extraordinară. 100% mulțumit.”

Andra, Fondator al Avision.lu

Mai multe proiecte

Hai să lucrăm împreună

SPUNE-NE MAI MULTE DESPRE PROIECTUL TĂU

Suntem întotdeauna deschiși la idei noi. Doar trimiteți-ne datele dumneavoastră de contact folosind formularul de mai jos sau, dacă aveți deja un rezumat al proiectului dumneavoastră, trimiteți-l direct la tibor@market-on.ro.