MELOR

MELOR este un brand românesc care s-a născut din dorința de a sublinia prin intermediul hainelor, frumusețea simplă care tinde să piardă teren în ultima vreme din cauza promovării prea puternice a tot ceea ce este artificial, încărcat și strident.

Acest site a fost dezvoltat folosind Woocommerce. Acesta are un design personalizat și o soluție de filtrare personalizată. Pentru comerțul electronic am folosit MobilPay, Smartbill și integrarea DPD. După lansare, am ajutat și la creșterea veniturilor din vânzări prin crearea campaniei de publicitate pe Facebook și Instagram.

TEHNOLOGII

Woocommerce, Facebook Ads

CATEGORII

Dezvoltare website, Design, Marketing

LOCAȚIA CLIENTULUI

România

„Tibor este foarte pasionat de munca sa și am putut vedea cu ușurință că este genul de om de afaceri care face tot posibilul pentru a depăși așteptările clienților săi. Tratează solicitările cu profesionalism, rapid și în ton cu clientul. Site-urile noastre web sunt acum ușor de gestionat și pot menține cu ușurință informațiile la zi. Noile noastre site-uri web sunt atractive pentru clienții noștri și generează vânzări suplimentare, ceea ce reprezintă obiectivul principal. Un sprijin excelent și întotdeauna disponibil și gata să ne asculte. A făcut o treabă extraordinară. 100% mulțumit.”

Andra, Fondator al Avision.lu

Mai multe proiecte

Hai să lucrăm împreună

SPUNE-NE MAI MULTE DESPRE PROIECTUL TĂU

Suntem întotdeauna deschiși la idei noi. Doar trimiteți-ne datele dumneavoastră de contact folosind formularul de mai jos sau, dacă aveți deja un rezumat al proiectului dumneavoastră, trimiteți-l direct la tibor@market-on.ro.