24 Beauty

Clientul este importatorul mărcii RNW în România. Povestea din spatele 24 Beauty a fost întotdeauna aceea de a atrage atenția asupra importanței de a avea grijă de tine. Aspirația pentru acest site este de a fi sursa de inspirație pentru toți cei care doresc să învețe cum să își răsfețe pielea.

Am folosit OpenCart 3.0.2.0 pentru dezvoltare, acest CMS a fost preferat de clientul nostru. Au fost încorporate o mulțime de caracteristici personalizate, cum ar fi plugin personalizat pentru expediere, gateway de plată, sistem de puncte de recompensă, integrare Mailchimp, SmartBill pentru facturare și multe altele.

TEHNOLOGII

OpenCart, Plugin-uri personalizate

CATEGORII

Dezvoltare site web, Design

LOCAȚIA CLIENTULUI

România

„Tibor este foarte pasionat de munca sa și am putut vedea cu ușurință că este genul de om de afaceri care face tot posibilul pentru a depăși așteptările clienților săi. Tratează solicitările cu profesionalism, rapid și în ton cu clientul. Site-urile noastre web sunt acum ușor de gestionat și pot menține cu ușurință informațiile la zi. Noile noastre site-uri web sunt atractive pentru clienții noștri și generează vânzări suplimentare, ceea ce reprezintă obiectivul principal. Un sprijin excelent și întotdeauna disponibil și gata să ne asculte. A făcut o treabă extraordinară. 100% mulțumit.”

Andra, Fondator al Avision.lu

Mai multe proiecte

Hai să lucrăm împreună

SPUNE-NE MAI MULTE DESPRE PROIECTUL TĂU

Suntem întotdeauna deschiși la idei noi. Doar trimiteți-ne datele dumneavoastră de contact folosind formularul de mai jos sau, dacă aveți deja un rezumat al proiectului dumneavoastră, trimiteți-l direct la tibor@market-on.ro.