Staking Agency

Staking Agency este un mod inteligent de a vă gestiona resursele. O echipă formată din veterani în domeniul securității, experți în blockchain și antreprenori de succes care au fost implicați în ecosistemul Elrond încă de la înființarea acestuia.

Site-ul are un design personalizat, cu ilustrații și pictograme creative. Este dezvoltat folosind cele mai recente tehnologii HTML & CSS, și implică și o mică aplicație Reactive de styling.

TEHNOLOGII

Design, HTML, CSS

CATEGORII

Dezvoltare site web, Design

LOCAȚIA CLIENTULUI

România

„Tibor este foarte pasionat de munca sa și am putut vedea cu ușurință că este genul de om de afaceri care face tot posibilul pentru a depăși așteptările clienților săi. Tratează solicitările cu profesionalism, rapid și în ton cu clientul. Site-urile noastre web sunt acum ușor de gestionat și pot menține cu ușurință informațiile la zi. Noile noastre site-uri web sunt atractive pentru clienții noștri și generează vânzări suplimentare, ceea ce reprezintă obiectivul principal. Un sprijin excelent și întotdeauna disponibil și gata să ne asculte. A făcut o treabă extraordinară. 100% mulțumit.”

Andra, Fondator al Avision.lu

Hai să lucrăm împreună

SPUNE-NE MAI MULTE DESPRE PROIECTUL TĂU

Suntem întotdeauna deschiși la idei noi. Doar trimiteți-ne datele dumneavoastră de contact folosind formularul de mai jos sau, dacă aveți deja un rezumat al proiectului dumneavoastră, trimiteți-l direct la tibor@market-on.ro.